Centrul de Echitație Napoca Sport Horse | Echitație Cluj, Sălicea

Centrul de Echitație NAPOCA SPORT HORSE (NSH)

Este situat la 15 km de Cluj-Napoca, în comuna Ciurila, satul Sălicea, în imediata vecinătate a pădurii. Acesta a luat naștere dintr-o pasiune profundă și o dragoste de nestăvilit pentru cai, fiind destinat tuturor iubitorilor de cai, atât începători cât și experimentați, adulți sau copii deopotrivă.

Centrul dispune de un grajd echipat cu 30 boxe individuale pentru cai, cu toate anexele necesare, terenuri pentru antrenament, un manej acoperit necesar pentru antrenamentele de iarnș și un manej în aer liber.

Centrul NSH este deschis în orice sezon și oferă o paletă variată de servicii: echitație atât pentru începători cât și pentru avansați, prin cursuri teoretice de îngrijire și cunoaștere a calului, sau cursuri de inițere și perfecționare în practica călăriei, plimbări călare, antrenamente de sărituri obstacole pentru cai și călăreți avansați, program special pentru grupuri de copii, pensiune completă pentru cai, consiliere ecvestră în vederea achiziționării sau îngrijirii unui cal, ședințe foto, tabere pentru copii în perioada vacanțelor.

Centrul de echitatie NSH este un loc unde iubitorii de cai pot veni să se relaxeze, să interacționeze cu caii, să se plimbe călare pe câmp sau prin pădure, să invețe să călărească sau doar să-i privească pe alții.

„Bucuria esențială de a fi împreună cu un cal este, că ne aduce în contact cu elemente rare de grație, frumusețe, spirit și foc” (Sharon Ralls Lemon)

FACETI CUNOSTINTA CU CAII NOSTRI

La Centrul de calarie Napoca Sport Horse intalnesti cai de toate categoriile, frumosi si bine ingrijiti, ei va asteapta in fiecare zi sa-i vizitati.